Wespen in de grond

Wespen in de grond verdelgen of niet?Wespen die in de grond een nest hebben gemaakt zijn over het algemeen lastig te bestrijden. Een nest in de grond bevindt zich meestal op een lastig te bereiken plek aangezien de wespen op zoek zijn geweest naar beschutting. Meestal zitten ze tussen de wortels van een struik of boom. Naast een wespennest in de grond kan het ook een solitair nest betreffen. In dit geval zult u af en toe een nest in de grond zien verdwijnen. Een solitair nest levert nagenoeg geen overlast. De wespen zullen na verloop van tijd uit zichzelf vertrekken.

Wilt u vrijblijvend advies over uw persoonlijke situatie mbt wespen in de grond bel dan met 085 029 85 10 (24 uur per dag, 7 dagen per week. Lokaal tarief)

Heeft u toch nog last van een enkele wesp dan kun u gebruik maken van een spray om deze ter verdelgen. Een spray werkt schoner, veiliger en beter dan bijvoorbeeld een vliegenmepper.

Heeft u last van een daadwerkelijk wespennest in de grond dan raden wij altijd aan om een professional in te schakelen om de verdelging uit te voeren. Met name door het feit dat wespennesten in de grond moeilijk te benaderen zijn maakt het een potentieel gevaarlijk klusje.

Bent u op zoek naar een professionele verdelger om uw wespen in de grond te bestrijden? Bel dan direct met

085 029 85 10

U krijgt direct een lokale professional aan te spreken. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vrijblijvend advies en voor het direct bestrijden van wespen. Gesprekskosten tegen lokaal tarief!

Of vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk

Last van beestjes? Vrijblijvend advies aanvragen

In Nederland komen ook wespensoorten voor die solitair of in kleine groepen leven. Het kan dus zijn dat je wespen in de grond aantreft waarbij ze dus geen (groot) wespennest aan het maken zijn. In dit geval is het beste advies om de wespen te laten zitten aangezien het vaak een soort betreft die amper overlast veroorzaakt.