Wespen bestrijden

Wespen bestrijdenWespen bestrijden kan op verschillende manieren worden gedaan. Het eerste waar veel mensen aan denken is om zelf gif te spuiten. Wij raden dit ten zeerste af. Regelmatig worden mensen door zwermen agressieve wespen aangevallen. Soms met zeer ernstige gevolgen. Wilt u wespen verdelgen of een wespennest verwijderen raden wij altijd aan om een professionele verdelger in te schakelen.

Wilt u vrijblijvend advies over uw persoonlijke situatie bel dan met 085 029 85 10 (24 uur per dag, 7 dagen per week. Lokaal tarief)

Naast het verdelgen van wespen kun u ze tevens bestrijden op andere manieren. Een bekende manier is het plaatsen van een wespenval. Wanneer u deze val op tactische plaatsen zet dan kunt u wespen goed weren uit uw tuin, terras of huis. Deze val werkt met een (niet giftige) lokstof, de wespen worden hierdoor aangetrokken en zullen de val niet meer verlaten.

Het is tevens van belang om ervoor te zorgen dat u bepaalde plaatsen waar wespen graag een nest maken afsluit. Denk hierbij aan ruimtes onder daken, in schuren of in de spouwmuur. Maak gebruik van bijenbekjes voor uw stootvoegen of Xcluder voor kleinere en onregelmatige gaten. Een kit kan natuurlijk ook worden gebruikt om kiertjes te stoppen.

Wespen bestrijding met producten

Er zijn ook specifieke producten op de markt om wespen uit vitrines te weren. Heeft u in uw virtine, etalage, marktkraam of op de toonbank regelmatig last van wespen dan is een zogenaamde Insect-O-Cutor een oplossing. Dit discrete apparaatje vangt wespen en ander ongedierte.

Heeft u toch nog last van een enkele wesp dan kun u gebruik maken van een spray om deze ter verdelgen. Een spray werkt schoner, veiliger en beter dan bijvoorbeeld een vliegenmepper.

Bent u op zoek naar een professionele bestrijder om uw wespen te bestrijden? Bel dan direct met

085 029 85 10

U krijgt direct een lokale professional aan te spreken. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vrijblijvend advies en voor het direct bestrijden van wespen. Gesprekskosten tegen lokaal tarief!

Of vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk

Last van beestjes? Vrijblijvend advies aanvragen