Wespenval

Het is niet altijd mogelijk om overlast van wespen bij de bron aan te pakken. Soms is een wespennest niet te lokaliseren omdat deze te ver weg is, omdat de wespen niet te volgen zijn of omdat deze zich in een natuurgebied bevindt.

In een dergelijk geval is het wel goed mogelijk om uw terras, balkon, tuin of boomgaard wespenvrij te houden. Door een wespenval te gebruiken worden bijna alle wespen in de val gelokt en zullen ze u niet lastig vallen.

De wespenval bestaat uit een simpele zak met daarin een professionele lokstof. Daarnaast bevindt zich aan de bovenzijde een opening waardoor de wespen de val in worden geleid.

Hoe gebruik ik een Wespenval?

Een professionele wespenval werkt – in tegenstelling tot een zelfgemaakte wespenval – met een professionele lokstof. U kunt de wespenval dichtbij uw terras of zelfs op de tafel plaatsen. De lokstof is dusdanig krachtig dat u zich geen zorgen hoeft te maken. De wespenval zelf maakt u simpel gebruiksklaar, u voegt simpelweg water toe aan de zak van de wespenval.

Deze wespenval van Edialux is gifvrij en vangt nagenoeg alle wespen die in de buurt komen. De zak dient om de 3 à 4 weken vervangen te worden

Een wespenval kopen

De wespenval van Edialux is online verkrijgbaar bij InsectDirect. Deze anti insecten webshop heeft een ruim assortiment, goede prijs en snelle service. Bestel de wespenval dus online bij InsectDirect